woensdag 20 november 2013

Op stagebezoek

Vandaag op stagebezoek geweest bij Anniek, Guy en Ellis. Ik kon het niet laten om even langs te gaan. Vanwege de nieuwe werkvorm die Henk-Jan en ik gebruiken bij de stage in vmbo-4, waarbij we de leerlingen begeleiden via Facebook en niet langsgaan komen we dus doodleuk niet IRL kijken op de stageplek. Het verzoek lag bij de leerlingen en omdat Avifauna enigszins om de hoek is, ben ik op de fiets geklommen en heb deze drie een bezoekje gebracht ... en wow wat een lollig bezoek is dat geworden.
Ze waren aan het werk in het magazijn (het oude casino), waar alle souvenirs stonden opgeslagen en die waren ze aan het sorteren. Dat magazijn ligt achter de 'speelhal', welke nog steeds doet denken aan de jaren zeventig of iig aan de Amerikaanse films die zich afspelen eind jaren zeventig op de pier van Coney Island (NY) ... OMG wat slecht en mensen betalen daarvoor!!! Misschien wel omdat een tijdmachine lijkt en wij volwassenen een behoorlijke stap terug in de tijd kunnen maken en ons in die jaren kunnen wanen. Dus toch ook wel weer leuk. 
En had ik al verteld dat ik in de aller-aller-allerslechtste attractie van Europa ben geweest? Dat is het spookhuis van Avifauna in Alphen aan den Rijn. Samen met Ellis een rondje in zo'n wagentje. Te slecht, maar ook daardoor weer fantastisch. Dat zoiets nog bestaat. Te slecht ... een aanrader dus. Ga gerust eens langs, want Guy werkt daar elke weekend en het is dus open. En ik heb me laten vertellen dat er dan zo'n 300 bezoekers komen ...

Samen met Guy een ... of beter HET toekanpak gevonden en dat moest natuurlijk aan. Vet. Een erg leuk stagebezoek. Bedankt Ellis, Anniek en Guy!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten