donderdag 12 december 2013

Kerstactie II

Een hoop leerlingen uit 4Ma, 4Mb en 4Mc kunnen enthousiasmeren voor de wandeling van Leiden CS naar het Ashram College op vrijdagochtend 20-12.

Inmiddels heeft het werven van sponsoren al vruchten afgeworpen; de eerste zijn al een feit! Vrijdagavond op de radio meer ruchtbaarheid kunnen geven aan de actie van 4-vmbo voor Serious Request en daar ook al de eerste sponsors kunnen melden. DocsPro heeft al toegezegd voor een bedrag van €250,- en  VSV voor een bedrag van €100,-. Hoe vet is dat!

En van Alphen Stad FM/TV gaat er ook iemand meelopen om live verslag te doen van onze actie. En daarbij komt er een foto met onderschrift in het AD!

Meer informatie in een andere post op deze blog.




Inmiddels heeft Ten Brink Foodretail 10 pakken sinaasappelsap en 10 kerststollen gedoneerd voor het kerstontbijt van de wandelaars en traiteur v.d. Werff heeft een zak met 30(!) Elstar appels gedoneerd voor de wandelaars! Top.

Ondernemers die interesse hebben om de klas te sponsoren zijn meer dan welkom. Tegen vergoeding is er van alles in overleg mogelijk. We kunnen in bedrijfs- of anderzijds gesponsorde kleding lopen tijdens de wandeling, waar een verslaggever live bij aanwezig zal zijn!

Onderstaande toppers hebben zich opgegeven voor de wandeling:
4Ma: Lente, Jana, Guy, Lesley, Sylvester, Ruth, Kirsten, Sasha, Marjolein, Etienne, Vincent.
4Mb: Sander, Dennis, Stijn, Bowien, Wouter, Matthew, Kaylee, Sjacco.
4Mc: Chiel, Anouk, Sterre, Hielke, Bob, Hidde, Semanur, Storm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten