vrijdag 4 oktober 2013

Juniormentor

Vijf leerlingen uit 4-vmbo, die vorig schooljaar hun diploma niet hebben gehaald zijn tijdens de kampweek met de brugklassers mee geweest op kamp als juniormentor. Twee leerlingen uit 4Ma (Jana en Guy) hebben hier aan meegedaan. Ze verbleven in Stayokay hotel in Noordwijk.

"Ik ben naar brugklaskamp geweest met 1-vmbo en het was fantastisch. De kinderen waren enorm gezellig en ik heb het erg naar m'n zin gehad met de docenten en vooral de andere juniormentoren. We hebben leuke dingen gedaan zoals naar het zwembad en naar Duinrell. Verder hebben we een hoop gefietst en dit ging ook redelijk goed." - Jana, 4Ma.

"Koterkamp was erg leuk en we gingen op de fiets. Andere juniormentoren, Bob, Lars, Jana en Hidde hebben het ook naar hun zin gehad. Met de bruggers was het hardstikke leuk, omdat we iedere avond met ze konden chillen en keten! Bonte avond was ook leuk. We hebben gebingoot(?) en een disco georganiseerd. Docenten die mee waren, waren ook aardig: Leon, Gert, Suspensa, Nienke, Erikjan en Cheryl!" - Guy, 4Ma.

vlnr: Hidde, Lars, Bob, Jana en Guy

1 opmerking:

  1. Dank jullie wel voor de schoolfoto's; echt een mooi portret van onze dochter.
    For more information kindly visit:- Schoolfotograaf

    BeantwoordenVerwijderen