vrijdag 6 september 2013

De eerste lesweek met 4Ma

We zijn er nog niet helemaal uit en ik had nu graag een nieuwe klassenfoto geplaatst met de nieuwe bezetting van klas 4Ma, maar er nog steeds een vraagteken. Wel zeker is dat Jeffrey iig niet meer in klas 4Ma zit en Lotte en Willem zijn m.i.v. afgelopen woensdagmiddag juist nieuw in klas 4Ma.

Afgelopen week de introductiedagen en vijf lessen in het reguliere rooster gedraaid met 4Ma en ik ben zeer tevreden over de klas. Woensdag hebben alle leerlingen hun mentoropdracht afgerond in de mentorles en ingeleverd in de electronische leeromgeving van SOMtoday. Top!
Vervolgens hebben op donderdag alle(!) leerlingen (m.u.v. twee stuks) hun eerste presentatie van max. 60 seconden over een eigen vakantiefoto gehouden in de aardrijkskundeles. Nog eens top!

Vandaag tijdens het blokuur allerlei administratieve zaken afgerond van de afgelopen week en hebben ze weer gewerkt. Alleen jammer dat er slechts vijf leerlingen hun aardrijkskundehuiswerk voor vandaag af hadden. Pluim voor Lente, Daniƫlle, Lotte, Vincent en Michel! Fijn weekend.

4Ma aan het werk

P.S. Aan het eind van deze week staat Guy bovenaan de lijst met de verdiende badges. Proficiat!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten