dinsdag 3 september 2013

Introductiedagen

Op dag één natuurlijk meteen een klassenfoto gepoogd te maken. Het is niet de leukste foto, maar wel een hele leuke groep.
4Ma: maandag 2 september 2013

Dit schooljaar mentor van examenklas 4Ma met natuurlijk alleen maar leuke leerlingen. Op één na allemaal leerlingen die ik eerder ook in de les heb gehad. Twee dagen introductie achter de rug en onderstaande klassenfoto is al niet meer up-to-date. Door vakkenpakketwisselingen komen en gaan mensen. Klas 4Ma begon met 26 leerlingen waaronder Anne #teamaltijdfeest, maar die zit (helaas?) niet meer bij ons op school. Op het moment van schrijven worden er wat wisselingen in gang gezet en daar zal ik komende week op terug komen. En laten we dan weer eens een nieuwe klassenfoto maken. ;) Bijzonder jammer dat de schooldag van vandaag niet belangrijk genoeg was voor Jordy, want nu staat hij niet op de 'officiële' klassenfoto.

4Ma: dinsdag 3 september 2013

Vandaag een paar kennismakingsdingen gedaan en alvast een aantal belangrijke zaken als TB1, MAS, L.O.B.-stage en de kampweek besproken. Mooi om te vernemen dat de gehele klas het idee heeft dat ze evenveel danwel meer tijd aan hun huiswerk gaan besteden komend schooljaar. Ik ga voor een slagingspercentage van 100%.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten